> Ga naar content
Gratis verzending in NL vanaf 49,- / EU vanaf 100,-
Plantpower duurt... één dag | voor 16u besteld = vandaag verzonden

NEW PRODUCT | Night Repair Intensive

Langzaam proces

Eindelijk is het zover! We kunnen ons nieuwe product met jullie delen - Night Repair Intensive. Het duurde even, maar zoals jullie weten, nemen we graag de tijd voor onze producten en is dit een langzaam proces. Een proces waarbij Wencke met uiterste precisie gaat wegen en meten om de juiste substantie te krijgen, ZONDER synthetische emulgatoren en bindmiddelen. En dan moet er natuurlijk nog flink getest worden, zodat we het allerbeste resultaat behalen. En dat is gelukt hoor, we zijn weer super trots en (zelf stiekem ook) blij met deze nieuwe, 100% natuurlijke nachtcrème.

Night Repair Intensive 

De crème heeft als doel om een intense voeding en hydratatie te geven. Daarom hebben we o.a. Palmarosa, Sheabutter, Druivenpitolie, Zoete amandelolie en Abrikozenpitolie in dit product verwerkt. Doordat er vette ingrediënten gecombineerd worden met lichte, niet-comedogene ingrediënten (stoffen die de poriën NIET verstoppen) voelt je huid na gebruik zeer gevoed maar niet té vettig aan. Zo kan je huid de hele nacht lekker herstellen!

Waarom het werkt?

Palmarosa is een grassoort welke de huid hydrateert, celregeneratie stimuleert en de talgproductie reguleert. Abrikozenpitolie is een lichte, makkelijk opneembare olie die de huid op lichte wijze hydrateert en de poriën niet verstopt. Daarnaast is het zeer rijk aan antioxidanten en Vitamine C, wat een anti-aging effect geeft. Sheabutter is een vet dat wordt gebruikt als natuurlijke bevochtiger. Het voedt de huid diep, waardoor het makkelijker vocht vast kan houden en uitdroging kan voorkomen. Daarnaast is het extreem verzachtend en egaliserend voor de huid.

Voor huidtype: Normale huid, gevoelige huid, droge huid, gecombineerde huid, oudere huid.