Meteen naar de content

Disclaimer


De informatie en afbeeldingen die je vindt op www.abbeylab.nl worden alleen gebruikt voor promotie- en reclamedoeleinden. Je mag deze elementen en materialen alleen downloaden of kopiëren voor privé- en persoonlijk gebruik, niet voor commercieel gebruik.

AbbeyLAB geeft geen garanties over het niet aanwezig zijn van schadelijke programma's (zoals virussen, bugs of Trojaanse paarden). AbbeyLAB is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade, van eender welke aard, die voortkomt uit, wordt veroorzaakt door of gerelateerd is aan het gebruik van de websitesite www.abbeylab.nl. AbbeyLAB streeft ernaar, maar garandeert niet dat de informatie op de website www.abbeylab.nl accuraat en volledig is.


Auteursrecht en intellectuele eigendomsrechten 
www.abbeylab.nl bevat informatie en beeld enz. die het exclusieve eigendom zijn en zullen blijven van AbbeyLAB. Genoemd materiaal is beschermd tegen onrechtmatig gebruik door auteursrecht- en handelsmerkrechten. Geen enkel recht op, aanspraak op en/of belang in materiaal of software kan worden geacht aan jou te zijn toegewezen als gevolg van een dergelijk downloaden of kopiëren.

Het is niet toegestaan om dergelijke informatie en beeld - in het algemeen elementen en materialen op www.abbeylab.nl geheel of gedeeltelijk te reproduceren (met uitzondering van privé, persoonlijk en niet-commercieel gebruik), te distribueren, te publiceren, te verzenden, geheel of gedeeltelijk te wijzigen of te verkopen.

Vandaag besteld = vandaag verstuurd

All orders placed before 4pm Monday to Friday are dispatched same day.

Learn more

Gratis verzending NL vanaf 39,- / BE vanaf 65,-

For orders outside NL or BE you find the shippingcosts for your country at checkout.

Learn more

Ruilen & Retouren

Unopened and undamaged products can be returned within 7 days

Learn more