> Ga naar content
Gratis verzending in NL vanaf 49,- / EU vanaf 100,-
Plantpower duurt... één dag | voor 16u besteld = vandaag verzonden

Disclaimer


De informatie en afbeeldingen die je vindt op www.abbeylab.nl worden alleen gebruikt voor promotie- en reclamedoeleinden. Je mag deze elementen en materialen alleen downloaden of kopiëren voor privé- en persoonlijk gebruik, niet voor commercieel gebruik.

AbbeyLAB geeft geen garanties over het niet aanwezig zijn van schadelijke programma's (zoals virussen, bugs of Trojaanse paarden). AbbeyLAB is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade, van eender welke aard, die voortkomt uit, wordt veroorzaakt door of gerelateerd is aan het gebruik van de websitesite www.abbeylab.nl. AbbeyLAB streeft ernaar, maar garandeert niet dat de informatie op de website www.abbeylab.nl accuraat en volledig is.


Auteursrecht en intellectuele eigendomsrechten 
www.abbeylab.nl bevat informatie en beeld enz. die het exclusieve eigendom zijn en zullen blijven van AbbeyLAB. Genoemd materiaal is beschermd tegen onrechtmatig gebruik door auteursrecht- en handelsmerkrechten. Geen enkel recht op, aanspraak op en/of belang in materiaal of software kan worden geacht aan jou te zijn toegewezen als gevolg van een dergelijk downloaden of kopiëren.

Het is niet toegestaan om dergelijke informatie en beeld - in het algemeen elementen en materialen op www.abbeylab.nl geheel of gedeeltelijk te reproduceren (met uitzondering van privé, persoonlijk en niet-commercieel gebruik), te distribueren, te publiceren, te verzenden, geheel of gedeeltelijk te wijzigen of te verkopen.