> Ga naar content
Gratis verzending in NL vanaf 49,- / EU vanaf 100,-
Plantpower duurt... één dag | voor 16u besteld = vandaag verzonden

Over AbbeyLAB


Eeuwenoude receptuur

Veilig verstopt tussen de eeuwenoude muren van de abdij van Postel ligt de kruidentuin en het kruidenlabo van broeder Guy. Sinds 1974 is broeder Guy norbertijn van de abdij van Postel en legt zich, als gediplomeerd herborist en kruidenverwerker, intensief toe op het telen van kruiden en het verwerken hiervan tot natuurlijke verzorgingsproducten. In het kruidenlabo wordt iedere dag gewerkt aan het ontwikkelen en verbeteren van deze natuurlijke, super effectieve producten. Synthetische toevoegingen komen niet voorbij de abdijpoorten. Dit is soms even wennen; de producten zijn beperkt houdbaar, hebben geen artificiële 'signature-geur' en ook voor de verpakking geldt, functie boven poeha. You'll love it.

Alle producten van AbbeyLAB bevatten 100% natuurlijke en pure ingrediënten, verkregen uit kruiden, bloemen, essentiële oliën en planten omdat we weten dat onze huid daar het beste op reageert. Samengesteld vanuit eeuwenoude receptuur, aangevuld met de kennis van nu om de meest uitgebalanceerde concentraties te verkrijgen met gegarandeerd resultaat. Wij geloven in een gedegen, gezonde huidverzorging met resultaat op lange termijn; geen quick-fixes met chemicaliën en fillers die de huid uit balans brengen waardoor je steeds meer nodig hebt. 

De kracht van de natuur

Met de producten van abbeyLAB ben je verzekerd van een 99,8% natuurlijke, zeer effectieve en duurzame verzorging. We geloven heilig in de kracht van de natuur voor een buitengewoon resultaat. 

We gebruiken enkel 'dragers' (zoals water) om een gewenste smeerbaarheid te verkrijgen en gebruiken geen 'fillers'. Alle producten zijn daardoor puur, met een hoge concentratie actieve ingrediënten. 

Alle producten worden ontwikkeld en geproduceerd in ons eigen kruidenlabo. Testen gebeurt op echte mensen en nóóit op dieren. Naast het creëren van producten die een duidelijk effect generen vinden wij het belangrijk om van het dagelijks verzorgingsritueel een fijn moment te maken; Heerlijk zachte, natuurlijke geuren en even uit de hectiek van de dag stappen.

En natuurlijk bevatten onze producten géén (micro)plastics, parabenen, (minerale) oliën, synthetische parfums of poeha. 

Het ontstaan

Nooit had ik last van huidproblemen, tot ik (Edith) plotseling eczeem-achtige klachten kreeg in mijn gezicht en hals. Het leek iets hormonaals, want het vlamde maandelijks op, maar niets hielp om het te verminderen. Alle merken (van goedkoop tot belachelijk duur) zijn mijn badkamerkastje gepasseerd en in die van mijn zussen beland... Tot ik overstapte op een huidverzorging met natuurlijke oliën, verder niets. Wat een ontdekking! Mijn huid werd rustig en begon weer te stralen.

Een paar maanden later kwam ik per toeval (maar dat bestaat niet hè...) terecht in de kruidentuin van broeder Guy en zag de prachtige producten die hij maakte. Geneeskundige zalven en lotions, tincturen en kruidenmengelingen. Zoveel kennis en pure ambacht! Daar wilde ik voor mezelf, maar ook voor anderen mee aan de slag. Na flink wat stalking van mijn kant zagen Guy en Wencke (herborist en alwetend manager van het lab) het zitten en zijn we de eerste producten gaan ontwikkelen. Na de Essential Care Set zijn er prachtige producten bijgekomen, allemaal super effectief, puur, eerlijk, en ambachtelijk geproduceerd.