Ga naar content
Gratis verzending NL vanaf 39,- / EU vanaf 65,-

Over AbbeyLAB


Nooit had ik last van huidproblemen, tot ik (Edith) plotseling eczeem-achtige klachten kreeg in mijn gezicht en hals. Het leek iets hormonaals, want het vlamde maandelijks op, maar niets hielp om het te verminderen. Alle merken (van goedkoop tot belachelijk duur) zijn mijn badkamerkastje gepasseerd en in die van zussen beland;-)

Tot ik overstapte op een huidverzorging met natuurlijke oliën, verder niets. Wat een ontdekking! Mijn huid werd rustig en begon weer te stralen.

Pure ambacht

Een paar maanden later kwam ik per toeval (maar dat bestaat niet hè..) terecht in de kruidentuin van broeder Guy en zag de prachtige producten die hij maakte. Geneeskundige zalven en lotions, tincturen en kruidenmengelingen.

Zoveel kennis en pure ambacht! Daar wilde ik voor mezelf, maar ook voor anderen mee aan de slag. Na flink wat stalking van mijn kant zagen Guy en Wencke (herborist en alwetend manager van het lab) het zitten en zijn we de eerste producten gaan ontwikkelen.

Na de Essential Care Set zijn er prachtige producten bijgekomen, allemaal super effectief, puur, eerlijk, en ambachtelijk geproduceerd.

De kracht van de natuur

Met de producten van abbeyLAB ben je verzekerd van een 99,8% natuurlijke, zeer effectieve en duurzame verzorging. We geloven heilig in de kracht van de natuur voor een buitengewoon resultaat. 

We gebruiken enkel 'dragers' (zoals water) om een gewenste smeerbaarheid te verkrijgen en gebruiken geen 'fillers'. Alle producten zijn daardoor puur, met een hoge concentratie actieve ingrediënten. 

Alle producten worden ontwikkeld en geproduceerd in ons eigen kruidenlabo. Testen gebeurt op echte mensen (onszelf;-) en nóóit op dieren. Naast het creëren van producten die een duidelijk effect generen vinden wij het belangrijk om van het dagelijks verzorgingsritueel een fijn moment te maken; Heerlijk zachte, natuurlijke geuren en even uit de hectiek van de dag stappen.

En natuurlijk bevatten onze producten géén (micro)plastics, parabenen, (minerale) oliën, synthetische parfums of poeha.