> Ga naar content
Gratis verzending NL vanaf 49,- / EU vanaf 100,-
GRATIS Winter Massage Oil bij bestellingen boven de €100,-

Over AbbeyLAB


Pure ambacht

Veilig verstopt tussen de eeuwenoude muren van de abdij van Postel ligt de kruidentuin en het kruidenlabo van broeder Guy.

Sinds 1974 is broeder Guy norbertijn van de abdij van Postel en legt zich, als gediplomeerd herborist en kruidenverwerker, intensief toe op het telen van kruiden en het verwerken hiervan tot natuurlijke verzorgingsproducten. In het kruidenlabo wordt iedere dag gewerkt aan het ontwikkelen en verbeteren van deze natuurlijke, super effectieve producten. Synthetische toevoegingen komen niet voorbij de abdijpoorten. Dit is soms even wennen; de producten zijn beperkt houdbaar, hebben geen artificiële 'signature-geur' en ook voor de verpakking geldt, functie boven poeha. You'll love it.

Alle producten van AbbeyLAB bevatten 100% natuurlijke en pure ingrediënten, verkregen uit kruiden, bloemen, essentiële oliën en planten omdat we weten dat onze huid daar het beste op reageert. Samengesteld vanuit eeuwenoude receptuur, aangevuld met de kennis van nu om de meest uitgebalanceerde concentraties te verkrijgen met gegarandeerd resultaat. Wij geloven in een gedegen, gezonde huidverzorging met resultaat op lange termijn; geen quick-fixes met chemicaliën en fillers die de huid uit balans brengen waardoor je steeds meer nodig hebt. 

De kracht van de natuur

Met de producten van abbeyLAB ben je verzekerd van een 99,8% natuurlijke, zeer effectieve en duurzame verzorging. We geloven heilig in de kracht van de natuur voor een buitengewoon resultaat. 

We gebruiken enkel 'dragers' (zoals water) om een gewenste smeerbaarheid te verkrijgen en gebruiken geen 'fillers'. Alle producten zijn daardoor puur, met een hoge concentratie actieve ingrediënten. 

Alle producten worden ontwikkeld en geproduceerd in ons eigen kruidenlabo. Testen gebeurt op echte mensen en nóóit op dieren. Naast het creëren van producten die een duidelijk effect generen vinden wij het belangrijk om van het dagelijks verzorgingsritueel een fijn moment te maken; Heerlijk zachte, natuurlijke geuren en even uit de hectiek van de dag stappen.

En natuurlijk bevatten onze producten géén (micro)plastics, parabenen, (minerale) oliën, synthetische parfums of poeha.