> Ga naar content
Gratis verzending in NL vanaf 49,- / EU vanaf 100,-
Plantpower duurt... één dag | voor 16u besteld = vandaag verzonden

Hyaluronzuur | GO or NO GO?

Wat is Hyaluronzuur?

Een enorm bekend en razend populair product in de cosmetica wereld; Hyaluronic Acid. Maar wat doet het nu eigenlijk en is het de hype waard? We leggen het allemaal aan je uit. Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomend molecuul in je huid, bindweefsels en gewrichtsvloeistoffen. Het komt dus in ons eigen lichaam voor en  speelt een belangrijke rol in het behouden van de elasticiteit en stevigheid van de huid. Naarmate je ouder wordt, neemt het Hyaluronzuur af. Waardoor er minder stevigheid en rimpels in de huid ontstaan.  

Wat doet Hyaluronzuur voor de huid?

De grootste kracht van Hyaluronzuur is het binden van grote hoeveelheden vochtHyaluronzuur kan tot wel 1000 keer zijn gewicht in water vasthouden. Zo werkt het ook in en op de huid. Hyaluronzuur vult letterlijk de fijne lijntjes op met vocht waardoor deze minder zichtbaar zijn. Door het unieke vermogen om water aan te trekken en vast te houden hydrateert het de huid perfect en laat haar voller en gladder ogen. Wie wil dat nou niet?! Daarnaast werkt het ook kalmerend en verzachtend. 

Voor wie?

Hyaluronzuur is geschikt voor elk huidtype, al wordt het vaak gebruikt als anti-ager. De stof werkt het beste in een vochtige omgeving, bijvoorbeeld een vette huid. Door de hoeveelheid talg kan de stof perfect zijn werk doen. Bij een droge huid heeft het extra ingrediënten nodig om werkzaam te zijn. Onze Oil-Free Hydrating Gel bevat Hyaluronzuur. Na gebruik voelt je huid super fris, glad en schoon aan. 

Onze Hydrating Facemist is een perfecte combinatie met de Oil-Free Hydrating Gel voor de vette(re) huid!