> Ga naar content
Gratis verzending in NL vanaf 49,- / EU vanaf 100,-
Plantpower duurt... één dag | voor 16u besteld = vandaag verzonden

Algemene voorwaarden


Hieronder vind je de algemene voorwaarden van AbbeyLAB. Lees deze voorwaarden aandachtig door voordat je je bestelling plaatst. Door het gebruik van deze website en/of het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met de bepalingen en voorwaarden die hieronder staan vermeld. 

Wij kunnen deze voorwaarden soms wijzigen zonder dat wij je daarover informeren. Deze wijzigingen zijn dan van toepassing op alle bestellingen. Zodra je bestelling is bevestigd, kunnen wij de voorwaarden niet tussentijds wijzigen. Iedere keer dat je gebruik maakt van onze diensten, erken je onze voorwaarden gelezen te hebben en ga je akkoord met onze voorwaarden. Indien je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, mag je geen gebruik maken van onze diensten en producten. 
 

1. Algemeen

Op al onze leveringen en diensten zijn onderstaande verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

2. Prijzen
Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW.

3. Kortingcodes
Kortingscodes zijn niet inwisselbaar voor geld.
 
4. Verzendkosten
Voor verzending van de artikelen brengen wij noodzakelijke portokosten in rekening. Een overzicht van de portokosten kun je vinden bij verzendkosten.
 
5. Betaling
Na een bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail met daarin het bestellingsoverzicht en de totale kosten, inclusief verzendkosten. Elke bestelling wordt geleverd na betaling. Betalen kan via elektronsich bankieren en iDEAL.

6. Levering
Alle bestellingen worden binnen 2 werkdagen na ontvangst van betaling bij PostNL of GLS ter bezorging aangeboden. Mochten zich technische storingen voordoen, dan is er sprake van overmacht en wordt de bestelling zo spoedig mogelijk ter bezorging aangeboden. AbbeyLAB houdt je hiervan per e-mail op de hoogte. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Mocht het echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is dan wordt je hiervan op de hoogte gesteld en wordt in overleg bepaald of je het product later wilt ontvangen of dat de koop ongedaan wordt gemaakt. Dit geldt niet als bij het betreffende artikel een langere levertijd vermeld staat. AbbeyLAB is niet aansprakelijk voor overschrijding van levertijden of verlies of beschadiging door PostNL of GLS. Bij schade aan de verpakking bij levering moet je voor opening contact opnemen met AbbeyLAB. Het kan zijn dat het product door transport schade heeft opgelopen.
 
7. Retourneren  
Wij doen er alles aan om je een perfect product te leveren. Mocht je desondanks niet tevreden zijn (met een deel van) je bestelling, dan kun je deze binnen 7 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling retour melden via labo@abbeylab.nl Retourzendingen dienen vooraf kenbaar te worden gemaakt aan AbbeyLAB. Deze worden slechts geaccepteerd indien retourinstructies van AbbeyLAB zijn opgevolgd. De garantie vervalt wanneer een product is geopend. Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien de verpakking van het artikel onbeschadigd is. De kosten voor retourzendingen en verpakkingen komen voor jouw rekening, tenzij wij anders overeen komen. Bij een retourzending, volgens de retourinstructies, betaalt AbbeyLAB binnen 30 dagen het betaalde bedrag terug.
 
8. Aansprakelijkheid
Alle producten uit het assortiment van AbbeyLAB zijn met de grootste zorg samengesteld. AbbeyLAB kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door AbbeyLAB verkochte producten. De geleverde producten bezitten die eigenschappen die je op grond van de overeenkomst bij normaal gebruik mag verwachten. Eventuele klachten kunt u schriftelijk of per email aan ons voorleggen. Alle informatie op de website van AbbeyLAB is zorgvuldig samengesteld. Het is echter niet uit te sluiten dat bepaalde informatie niet juist, onvolledig en/of niet up to date is. AbbeyLAB is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.
Bepaalde links op de website kunnen toegang geven tot informatiebronnen die worden onderhouden door derden. AbbeyLAB heeft geen controle over deze informatiebronnen en is niet aansprakelijk voor de inhoud ervan.
 
9. Privacy 
AbbeyLABc vindt het zeer belangrijk dat de door de consument verstrekte gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld.
 Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.
 
10. Vragen 
AbbeyLAB streeft naar tevreden klanten. Heb je vragen, opmerkingen of klachten over de producten van AbbeyLAB, dan horen wij dat graag via labo@abbeylab.nl

 
11. Geschillen
Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.

12. Copyright
Alle rechten voorbehouden. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van de website van AbbeyLAB zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook. Bezoekers c.q. gebruikers van de website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie. De tekst of grafische voorstellingen in deze website mogen zonder schriftelijke toestemming van AbbeyLAB noch geheel, noch gedeeltelijk worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, hetgeen van toepassing is op de gehele of gedeeltelijke bewerking.