> Ga naar content
Gratis verzending in NL vanaf 49,- / EU vanaf 100,-
Plantpower duurt... één dag | voor 16u besteld = vandaag verzonden

Eentje om te delen.. Wij maakten kennis met de kombucha van the GUTsy Captain!

Ken jij Kombucha al?

Het bijzondere gefermenteerde drankje kombucha zien we steeds vaker voorbij komen en in de lekkerste smaken. Het wordt gedronken omdat het een positieve werking op de balans tussen goede en slechte bacteriën in onze darmen zou hebben. Naast de probiotische eigenschappen is kombucha ook een bron van vitaminen B, aminozuren en organische zuren. Een merk waar we gek op zijn is the GUTsy Captain Kombucha.

Een paar jaar geleden kon je het nog bijna nergens krijgen en tegenwoordig staat het bijna op iedere kaart: kombucha. Wij gingen voor jullie op zoek naar de beste én de lekkerste en kwamen zo uit bij the  GUTsy Captain Kombucha. Het allerleukste aan dit verhaal: we kunnen hem jullie laten proeven want we mogen deze kombucha’s nu zo lang de voorraad strekt aan onze webshop bestellingen toevoegen!

Even wat meer over het bedrijf The Gusty Captain Company en waarom wij het zo gaaf vinden. De visie van het bedrijf is een van de redenen dat wij heel enthousiast werden van deze drankjes. Peter en Matus, de oprichters, zijn op zoek gegaan naar de best smakende gezonde drankjes die het ontzettend makkelijk maken om over te stappen op alternatieve, gezonde, natuurlijke en biologische drinks. Zo ontstond the GUTsy Captain Kombucha: een heerlijke, biologische, licht bruisende drank op basis van gefermenteerde thee. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot de nummer 1 kombucha in Europa. The GUTsy Captain Kombucha speelt in op een groeiende behoefte naar meer verfijnde en bijzondere smaken en is daarnaast ook nog eens lager in calorieën dan het reguliere aanbod aan frisdranken. Geloof ons, echt het proberen waard!

The GUTsy Captain Kombucha is onder andere verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Plus, Boon, Jan Linders, Ekoplaza, Marqt, Body & Fit, Crisp, de Glutenvrije Webshop, Muscle Meat, Supspace en The Leann.