> Ga naar content
Gratis verzending in NL vanaf 49,- / EU vanaf 100,-
Plantpower duurt... één dag | voor 16u besteld = vandaag verzonden

Eczeem & onze Beauty Miracle Oil

Natuurlijke remedie voor eczeem

Nooit had ik last van huidproblemen, tot ik (Edith) plotseling eczeem-achtige klachten kreeg in mijn gezicht en hals. Het leek iets hormonaals, want het kwam maandelijks op, maar niets hielp om het te verminderen. Alle merken (van goedkoop tot belachelijk duur) zijn mijn badkamer gepasseerd.

Tot ik overstapte op een huidverzorging met natuurlijke oliën, verder niets. Wat een ontdekking! Mijn huid werd rustig en begon weer te stralen. Tot op heden hebben we al een hoop mensen geholpen met eczeem. Hoe? 

Ten eerste; onze producten zijn puur en zonder toevoegingen. Dit is met name bij eczeem van groot belang. Eczeem kan namelijk op de kleinste toevoegingen reageren. Onze Beauty Miracle Oil doet zijn naam eer aan. We hebben al van een hoop mensen teruggekregen dat deze olie écht wonderen verricht. Zelfs al na een weekje smeren knapt je huid aanzienlijk op en (kan) eczeem verminderen. Zo ook bij mijzelf (Edith). We zullen dit ook meteen even nader verklaren door in te zoomen op de actieve ingrediënten in dit product. 

  • Abrikozenpitolie ofwel ' Prunus armeniaca oil. Dit is een echt wondermiddeltje. Het is een heerlijk lichte, zachte olie die diep doordringt in de huid waardoor deze langdurig gehydrateerd wordt. Abrikozenpitolie is vergelijkbaar met het natuurlijke olielaagje dat je huid zelf aanmaakt. De olie verstevigt de huid en geeft je een natuurlijke glow, terwijl hij fijne lijntjes en tekenen van huidveroudering minder zichtbaar maakt. Abrikozenpitolie bevat namelijk flink wat vitamine C en E en onverzadigde vetzuren (omega 6 en 9). Omega 6 (oleïnezuur) verstevigt de huidbarrière en omega 9 (oleïnezuur) geeft je een zijdezacht huidje. Deze olie is dus uiterst geschikt voor eczeem, extreem droge huid, rode vlekken, oudere huid en irritatie. 
  • Zoete amandelolie ofwel 'Prunus amygdalus oil'. Deze zeer milde en hypoallergene olie is rijk aan vitamine A en E; sterke antioxidanten en anti-huidverouderingsvitaminen. Het is een verzachtende olie die geschikt is voor ieder huidtype, maar vooral voor de droge huid een geschenk is. De olie reguleert het vochtgehalte in je huid en door het hoge gehalte aan vitamine A en E gaat het huidveroudering tegen waardoor het je huid heerlijk zacht en soepel achterlaat. Deze olie is dus geschikt voor eczeem, psoriasis, striae, rode vlekken of een extreem droge huid. 

Last van eczeem of een (extreem) droge huid? Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je met alle liefde (en een flinke dosis plantpower).