> Ga naar content
Gratis verzending in NL vanaf 49,- / EU vanaf 100,-
Plantpower duurt... één dag | voor 16u besteld = vandaag verzonden

Waarom is Abrikozenpit-olie een goede huidolie?

1. ABRIKOZENPITOLIE HELPT DE HUID GEZOND TE HOUDEN

Dit komt vooral doordat het boordevol Antioxidanten zit. Dit helpt de huid om de gevolgen van luchtvervuiling te beperken en is een natuurlijke bescherming tegen de zon.

  

2. ABRIKOZENPITOLIE HYDRATEERT

Abrikozenpitolie is rijk aan kalium. Dit mineraal zorgt voor een goede vochtbalans in en rondom de cellen en zorgt zo voor het hydrateren van de huid. 

 

3. ABRIKOZENPITOLIE IS GESCHIKT VOOR ELK HUIDTYPE

Abrikozenpitolie is een zeer zachte olie, met een lichte textuur die snel en gemakkelijk wordt opgenomen in praktisch elke huid. De droge, rijpe en de gevoelige huid (look eczeem huid) wordt gevoed en de vochtbalans wordt hersteld. Het levert zelden tot nooit irritaties op en verstopt de poriën niet zodat het ook heel geschikt is voor de vette (tot zelfs acné-)huid.

 

  

4. ABRIKOZENPITOLIE GAAT HUIDVEROUDERING TEGEN

Abrikozenpitolie zit bommetjevol vitamine A en vitamine E, die allebei bekend staan om hun strijd tegen de tekenen van huidveroudering (rimpeltjes..).

 

5. ABRIKOZENPITOLIE IS RIJK AAN GLA

Abrikozenpitolie bevat een ontzettend hoog gehalte aan GLA (Gamma Linoleic Acid). Dit stofje helpt de vochtbalans in je huid op peil te houden, wat de elasticiteit verbetert, met tot gevolg een stevige huid!

 

6. ABRIKOZENPITOLIE LAAT DE HUID STRALEN

De combinatie van bovenstaande voordelen geeft een stralende huid! Ja echt, een stralende huid. Door de vochtbalans terug te brengen, de stevigheid van de huid te bevorderen en te zorgen voor een goede doorbloeding krijg je weer kleur en de huid ziet er steviger en voller uit, waardoor deze letterlijk gaat stralen!

Geen wonder dus dat wij abrikozenpitolie als basis gebruiken voor onze Moisture Miracle Oil..!