> Ga naar content
Gratis verzending in NL vanaf 49,- / EU vanaf 100,-
Plantpower duurt... één dag | voor 16u besteld = vandaag verzonden

Vertroetelen die voeten

Verwen jij je voeten regelmatig met een lekker massage? Doen. Naast dat het super ontspannend is, zorgt een voetmassage voor een goede doorbloeding, wordt het lymfesysteem gestimuleerd (waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd) en pak je eigenlijk je hele lijf aan omdat al je spieren en organen worden weerspiegeld in je voeten!

Hoe ga je te werk?

Het fijnst begin je met een lekker warm (niet heet) voetenbadje.

Droog ze goed af en houd 1 voet warm in de handdoek. Verdeel 1 pompje Winter Massage Oil (Nieuw!) in je handpalmen en begin je hele voet warm te wijven met de olie. Knijp, druk en wrijf over je voetzolen, tenen, zijkanten en bovenkant van je voeten. Bekijk de reflexologie punten en druk zachtjes op de punten die jij aandacht wil geven.

Heb je last van koude voeten? Zoek dan de Tai Chong. Dit is een drukpunt bovenop je voet, tussen je grote en tweede teen, 2,5 cm omhoog. Druk met de punten van je duimen 2 tot 3 minuten stevig op dit punt op beide voeten. Dit laat de verwarmende energie stromen. De winterse kruiden in de massageolie doen de rest!

We want more!

Neem een extra pompje olie en masseer in opwaartse bewegingen ook je kuit. Nog niet genoeg? Vraag (heel lief) of een huisgenoot je nek en rug onder handen wil nemen...