> Ga naar content
Gratis verzending in NL vanaf 49,- / EU vanaf 100,-
Plantpower duurt... één dag | voor 16u besteld = vandaag verzonden

De beste natuurlijke Facemist | werking van Hamamelis

Wat is Hamamelis?

De Hamamelis (Toverhazelaar) werd al eeuwen geleden gebruikt door de Indianen. De bloemen van deze boom bloeien in de winter, dit was natuurlijk vreemd en werd door de Indianen als aanwijzing gezien dat deze boom speciale eigenschappen had! En dat is ook zo. 

Wat doet het voor de huid

Tegenwoordig gebruiken we vooral het destillaat van Toverhazelaar op de huid. Het  is een hydrolaat en versterkt en verzacht de huid. Toverhazelaar heeft een samentrekkende werking waardoor poriën zichtbaar verkleinen. Mee-eters of puistjes krijgen zo minder kans. Daarnaast helpen deze samentrekkende eigenschappen om de huid strakker te maken en fijne lijntjes te verzachten. Je voelt ook letterlijk wanneer je producten met Toverhazelaar gebruikt dat je huid wat gaat trekken. Daarom is het belangrijk om hierna een hydraterende moisturizer te gebruiken.

Daarnaast heeft het de bijzondere eigenschap om diep in de huid door te dringen, waar de bloedvaatjes liggen. Zo helpt het bij donkere kringen of gezwollen ogen. 

De beste natuurlijke Facemist

Onze Hydrating Facemist bevat Hamamelis en heeft daarom alle bovenstaande voordelen. Spray maar eens wat facemist op een schone huid en vergelijk je poriën voor en na. Je ziet de poriën zichtbaar verkleinen! Onze Hydrating Facemist boekt de beste resultaten wanneer je je huid na gebruik lekker hydrateert. Bijvoorbeeld met de Moisture Miracle Oil of Skin Drink.