> Ga naar content
Gratis verzending in NL vanaf 49,- / EU vanaf 100,-
Plantpower duurt... één dag | voor 16u besteld = vandaag verzonden

Rozenwater = topper bij acné

Natuurlijke remedie voor acné

Rozenwater is misschien wel het meest onderschatte ingrediënt in natuurlijke huidverzorging. Het is kalmerend, brengt de pH in balans, reguleert de talgproductie en is super zacht voor de huid. De perfecte basis dus voor onze skin toner; de Hydrating Spray. Maar wat minder bekend is, is dat het ook een perfect middel is om de acné-huid te helpen. 

Wat doet rozenwater voor de huid?

Rozenwater heeft een antiseptische en antimicrobiale werking wat het een zeer effectief anti-acné ingredient maakt. Het doodt de bacteriën die acné veroorzaken en helpt in de genezing van kleine wondjes. Waar de meeste acné-producten agressieve bestanddelen bevatten om de huid uit te drogen (acné is toch vet? Nee dus!), is Rozenwater extreem zacht voor de huid. Het kan dan ook voor de meest gevoelige huidjes ingezet worden. Tel daar nog het verkoelend effect bij op en je snapt waarom Rozenwater de beste keuze is om een acné-huid te behandelen.

Facemist met Rozenwater 

Onze Hydrating Spray bevat daarnaast nog Oranjebloesem wat ook verzachtend werkt en een hoge dosis vitamine C bevat. En Hammamelis, wat een samentrekkende werking heeft (verfijnt de poriën) en de talgproductie in balans houdt. De perfecte Skin toner dus, ook (zeker!) voor een acné-huid.