> Ga naar content
Gratis verzending in NL vanaf 49,- / EU vanaf 100,-
Plantpower duurt... één dag | voor 16u besteld = vandaag verzonden

Huidverzorging met olie

We horen nog steeds af en toe weerstand tegen een huidverzorging met olie. "Ik heb al een vette huid, dan wordt ie nog vetter" of "daar wordt mijn huid toch niet schoon van" tot "ja, en dan met zo'n glim-hoofd gaan lopen zeker!?"
We snappen dat het een beetje tegenstrijdig klinkt, je huid schoonmaken of een vette huid bestrijden met olie... toch werkt het zo! Je huid heeft een beschermlaagje, wat prima werkt om vocht binnen te houden en de talgproductie in balans te houden. De juiste olie(combinatie) helpt dit laagje om haar werk goed te doen. In plaats van de huid uit te drogen (wat veel cleansers doen en wat wel even een 'schoon' gevoel geeft) reinigt de Cleansing Oil op milde maar super effectieve wijze zonder deze uit te drogen.
De Moisture Miracle Oil lijkt veel op je natuurlijke huidolie en dringt daardoor snel in de huid. Goedkope (minerale) oliën doen dit niet en laten inderdaad een vettig laagje achter. Zo helpt de Miracle Oil om je huid soepel en gezond te houden, de talgproductie in balans te houden en voegt daar nog anti-oxidanten en vitamine A en E aan toe. Met tot gevolg een gezonde, stralende huid!
Tip: verdeel vlak voor je naar een afspraak gaat een paar druppels Miracle Oil over je gezicht om met een stralende glow te verschijnen!